Talentgames

Recruitmentgames voor de werving van het absolute toptalent van Nederland

In samenwerking met topwerkgevers uit verschillende sectoren organiseert Memory Group al meer dan 10 jaar succesvolle recruitmentgames als BestGraduates en IT Talent. Deze games zijn er op gericht om op een inhoudelijke manier in contact te komen met het toptalent van Nederland. Door deel te nemen aan (een van) deze succesvolle games gaat jouw organisatie mee in een omvangrijke landelijke mediacampagne op de gewenste doelgroep, ontvang je een database met de voor jou relevante afstuderende studenten/starters én profiteer je van het toptalent van de andere deelnemende organisaties. Jaarlijks organiseren wij de volgende twee talentgames:

BestGraduates

Deze game is exclusief voor het toptalent dat aan een Nederlandse universiteit afstudeert. Kandidaten doorlopen verschillende intensieve rondes, met gesprekken en assessments waarna 10 finalisten strijden om de titel.

IT Talent

Een talent game gericht op het beste IT Talent van Nederland. Na twee intensieve rondes tijdens De Nederlandse Carrièredagen en de inhousedagen maken 10 finalisten kans op de titel. Daarin moeten zij zich ten overstaan van recruiters en experts bewijzen.

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op:

Gegevens

* = verplicht veld
Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met onze privacy policyNeem voor meer informatie contact op met onze sales afdeling:

  • E: Turn on Javascript!
  • T: 020 – 638 21 46