De Nationale Carrièrebeurs

Hét carrière-evenement voor studenten, starters en young professionals

De Nationale Carrièrebeurs

9 en 10 april 2021 | RAI Amsterdam

  • Ruim 9.300 bezoekers
  • Talent Acquisition / Werving
  • Employer branding
  • Opbouwen van on- en offline talentpools

Tijdens De Nationale Carrièrebeurs brengt Memory Events BV uw organisatie effectief en direct in contact met de doelgroep. Van MBO tot WO niveau en in alle branches en sectoren.

Neem voor meer informatie contact op met onze sales afdeling:
E: Turn on Javascript!
T: 020 6382146

Op 13 maart jl. hebben wij alle exposanten helaas moeten informeren dat De Nationale Carrièrebeurs 2020 geen doorgang mocht vinden. In datzelfde bericht hebben we exposanten met een Match&Meet account er op geattendeerd dat het matchen met profielen van personen die zich voor de beurs hebben ingeschreven m.b.v. Match&Meet onverminderd actief blijft.

Normaal gesproken is het na de beurs niet meer mogelijk om de beschikbare profielen in te vullen of aan te passen. Echter vanwege de buitengewone situatie waarin we ons bevinden, hebben we besloten Match&Meet tot in ieder geval 1 oktober 2020 actief te houden. Dat betekent dat kandidaten en exposanten tot die datum een profiel kunnen aanmaken en wijzigen. Wij promoten deze mogelijkheid middels diverse kanalen richting onze doelgroep.

Neem voor meer informatie contact op met uw Turn on Javascript!.

Meer weten?

Download hier de brochures: (na invullen gegevens)

* = verplicht veld
Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met onze privacy policyDaarnaast geven wij, door middel van deelbeurzen, extra aandacht aan de volgende sectoren: