Jobnet - Matching Your TalentStudenten, starters en professionals vinden op Jobnet alles wat zij moeten weten over en voor hun toekomstige carrière. Jobnet is sterk gefocust op het verstrekken van praktische en doelgerichte informatie aan de bezoekers. Hierbij wordt de focus gelegd op de hoogopgeleide bezoeker met een economische, technische of juridische achtergrond.

Werkgeversmogelijkheden

TariefkaartEr worden op Jobnet vele mogelijkheden aangeboden om in contact te treden met de doelgroep. Een werkgeverspresentatie biedt bedrijven bijvoorbeeld dé mogelijkheid zich in eigen stijl te presenteren aan de doelgroep. Het plaatsen van vacatures, business courses, traineeships, stages / afstudeeropdrachten en inhousedagen op Jobnet ondersteunt de werving.
De targetmails, het inzien van de cv database en Jobnet search helpen bij het vervullen van de specifieke en moeilijk vervulbare vacatures. Met de advertentiemogelijkheden vergroot Jobnet de zichtbaarheid van werkgevers. Alle mogelijkheden zijn er op gericht om het (werkgevers)imago te versterken en de beste kandidaten aan te trekken.

Carrière-evenementen

Tijdens en rondom de beurzen wordt Jobnet zeer druk bezocht, met als koplopers de maanden maart en november. In maart vindt het grootste carrière-evenement van Nederland plaats, De Nationale Carrièrebeurs. In november worden De Nederlandse Carrièredagen georganiseerd, veruit het best bezochte carrière-evenement in het najaar. Elke beurs wordt voorbeschouwd op Jobnet, wat een enorme stroom aan bezoekers oplevert.

Kijk voor meer informatie op www.jobnet.nl