Dé plaats in het najaar om studenten, starters en (young) professionals uit heel Nederland te ontmoeten!

De Nederlandse CarrieredagenDe Nederlandse Carrièredagen is het carrière-evenement voor werving van toptalent uit heel Nederland en is dé carrièrebeurs voor studenten, starters en (young) professionals in de branches Techniek, IT, Energie, Maritiem, Accountancy, Juridisch, Bank & Verzekeringen, Chemie en Overheid.

Bezoekersprofiel

De Nederlandse Carrièredagen zijn bestemd voor afstudeerders en afgestudeerden van economische, econometrische, bedrijfskundige, juridische, technische en informatica (universitaire) faculteiten, hbo-economie, hbo-techniek en mbo-techniek opleidingen. Voor bezoekers uit de bovenstaande doelgroep is de entree, na registratie, geheel gratis. De unieke ‘direct contact’ benadering garandeert zowel de bezoekers als de exposanten een persoonlijke kennismaking. Met de matchingtool Match & Meet kunnen kandidaten en werkgevers automatisch aan elkaar gematcht worden. De Nederlandse Carrièredagen vormen voor beide partijen de perfecte start van een structurele en waardevolle relatie. Juist daarin schuilt de onderscheidende kracht van deelnemende organisatie ten opzichte van concurrenten op de arbeidsmarkt.

In november 2016 bezochten maar liefst ruim 8.500 bezoekers de beursvloer van De Nederlandse Carrièredagen.

De Branchegerelateerde Carrièredagen

Parallel aan De Nederlandse Carrièredagen worden De Branchegerelateerde Carrièredagen georganiseerd. De Branchegerelateerde Carrièredagen zorgen er voor dat de deelnemende organisaties van De Nederlandse Carrièredagen een nog groter aantal afstuderende studenten, starters en (young) professionals aan hun stands kunnen verwachten in de voor hen relevante branche. De Traineestraat en De PhD Carrièredagen zijn onderdeel van branchegerelateerde Carrièredagen.

Workshops

Per dag worden een groot aantal vakinhoudelijke, branchegerelateerde en carrièregerichte workshops georganiseerd. De afstuderende student, starter en young professional kunnen naast een bezoek aan de beursvloer, zodoende zijn of haar kennis verdiepen.

De achtste editie van De Nederlandse Carrièredagen vindt plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2017 in de Werkspoorkathedraal te Utrecht.

Kijk voor meer informatie op www.carrieredagen.nl