Het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers

NCBHet grootste carrière-evenement van Nederland wordt op 6 & 7 april 2018 voor de één en twintigste keer georganiseerd. De beurs vindt plaats in de Hollandhal in Amsterdam RAI. De Nationale Carrièrebeurs biedt organisaties een bijzonder goede mogelijkheid om zich als werkgever te presenteren (employer branding) en in contact te komen met potentiële kandidaten (werving).

Bezoekersprofiel

De Nationale Carrièrebeurs is bestemd voor afstudeerders en afgestudeerden van mbo-techniek, hbo-techniek en heao opleidingen en de economische, econometrische, bedrijfskundige, juridische, informatica en technische universitaire faculteiten. Voor bezoekers uit de bovenstaande doelgroep is de entree voor De Nationale Carrièrebeurs, na registratie, geheel gratis.

De Nationale Carrièrebeurs biedt studenten, starters en (young) professionals de gelegenheid zich te oriënteren en uitgebreid te laten informeren. Met de matchingtool Match & Meet kunnen kandidaten en werkgevers automatisch aan elkaar gematcht worden. De totale opzet van de beurs is er op gericht de doelgroep zo effectief en efficiënt mogelijk kennis te laten maken met een totaalaanbod aan topwerkgevers en onderwijsinstituten.
In maart 2017 bezochten maar liefst bijna 9.000 bezoekers de beursvloer van De Nationale Carrièrebeurs.

De Nationale Branchecongressen

Parallel aan De Nationale Carrièrebeurs worden De (inter)Nationale Branchecongressen georganiseerd. Deze branchecongressen zorgen ervoor dat exposanten van De Nationale Carrièrebeurs een nog hoger aantal studenten, starters en (young) professionals aan hun stands kunnen verwachten in de voor hen relevante branche en tevens een nog een betere kwaliteit aan kandidaten met en zonder werkervaring.

Workshops

Per dag worden een groot aantal vakinhoudelijke, branchegerelateerde en carrièregerichte workshops georganiseerd. De afstuderende student, starter en (young) professional kan naast een bezoek aan de beursvloer, zodoende zijn of haar kennis verdiepen.

De één en twintigste editie van De Nationale Carrièrebeurs vindt plaats op 6 & 7 april 2018. Wilt u deelnemen met uw organisatie? Neem dan contact met ons op via sales@memory.nl of 020 – 638 21 46.

Kijk voor meer informatie op de website van De Nationale Carrièrebeurs