Dé ontmoetingsplek voor de overheid en potentiële werknemers!

Carrierebeurs Overheid
Als belangrijk onderdeel van De Nederlandse Carrièredagen is de Carrièrebeurs Overheid hét evenement waar studenten, starters en young professionals zich uitgebreid kunnen laten informeren over carrièrekansen binnen de publieke sector.
Carrièrebeurs Overheid wordt georganiseerd vanuit een duidelijke visie op de werving van kwalitatief hoogwaardige kandidaten voor de verschillende (semi-)overheidsinstellingen en intermediairs.

Bezoekersprofiel

Carrièrebeurs Overheid richt zich specifiek op diegenen die geïnteresseerd zijn in de overheid als werkgever. Van student tot professional van mbo’er tot wo’er.

Het congresprogramma

Het congresprogramma, met vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops, zal ingaan op actuele thema’s binnen de maatschappij, de politiek en de overheid. Voor de workshops worden door Memory Events aansprekende sprekers uitgenodigd. De workshops worden mede verzorgd en samengesteld door contentpartners als De Rijksoverheid.

Het Gemeenteplein

Logo Het GemeentepleinHet Gemeenteplein is een onderdeel van Carrièrebeurs Overheid en De Nederlandse Carrièredagen.
Tijdens Het Gemeenteplein bieden wij gemeenten enerzijds de kans om met de juiste talenten in contact te komen die interesse hebben in het werken voor een gemeente en anderzijds om de gemeente een flinke promotie boost te geven.
Download hier de brochure van het Gemeenteplein »

Carrièrebeurs Overheid vindt plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2017 in de Werkspoorkathedraal te Utrecht als onderdeel van De Nederlandse Carrièredagen

Kijk voor meer informatie op www.carrierebeursoverheid.nl
Download hier de brochure van de Carrièrebeurs Overheid »