De carrièrebeurzen van Memory Events bieden werkgevers de mogelijkheid om direct in contact te komen met studenten, starters en young professionals. De opzet van de beurzen zijn er op gericht de doelgroep zo effectief en efficiënt mogelijk kennis te laten maken met een totaalaanbod topwerkgevers en onderwijsinstellingen. Memory Events staat al vele jaren voor de succesvolle organisatie van diverse carrièrebeurzen.

De Nationale Carrièrebeurs

Nationale CarrièrebeursDe Nationale Carrièrebeurs is het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers en biedt organisaties een bijzonder goede mogelijkheid om zich te presenteren (employer branding) en in contact te treden met potentiële kandidaten (werving).
Lees verder »

NJC Talents

NJC TalentsNJC Talents is een juridisch carrière-evenement uitsluitend toegankelijk voor (afstuderende) WO rechten en WO fiscaleeconomie studenten.
Lees verder »

De Nederlandse Carrièredagen

De Nederlandse CarrieredagenDe Nederlandse Carrièredagen is de plaats in het najaar om studenten, starters en (young) professionals uit heel Nederland te ontmoeten en kent een unieke formule met De Carrièredagen voor Professionals, De Traineestraat en De IT Carrièredagen.
Lees verder »

Carrièrebeurs Overheid

Carrierebeurs OverheidCarrièrebeurs Overheid richt zich op diegenen die geïnteresseerd zijn in de overheid als werkgever. Van student tot young professional, van mbo’er tot wo’er.
Lees verder »

Diversity Works

logo DiversityWorksDiversityWorks richt zich op hoogopgeleid ambitieus multicultureel talent (m/v) met 0 tot 15 jaar werkervaring. Binnen deze doelgroep wordt onderscheid gemaakt tussen starters en (young) professionals opgeleid of werkzaam in de branches Finance, IT, Techniek, Juridisch, Marketing & Sales en Non Profit.
Lees verder »

Carrièrebeurs Zorg & Welzijn

carrièrebeurs zorg & welzijnCarrièrebeurs Zorg & Welzijn is de ultieme gelegenheid voor studenten, starters en professionals in de zorg en welzijnsector om met vele zorginstellingen, welzijnsorganisaties, ziekenhuizen en intermediairs in contact te komen.

Vrouw & Carrière

Vrouw en Carrière Vrouw & Carrière (onderdeel van Diversity Works) is dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide, ambitieuze vrouwen in de branches Marketing & Sales, Rechten, Finance, Techniek of ICT.
Lees verder »

Match & Meet

Match & MeetMatch & Meet is een coproductie van het totaal vernieuwde Jobnet.nl en de Memory Events carrièrebeurzen. Waarbij online en offline Talent Acquisition vlekkeloos in elkaar overlopen.
Lees verder »