Memory Research voert verschillende onderzoeken uit om kennis te verschaffen en te delen omtrent de carrièremogelijkheden en trends van afstuderende studenten, starters, en (young) professionals. De resultaten van een aantal onderzoeken worden gratis gepubliceerd en gedeeld met werkgevers voor wie deze informatie relevant is.

Wilt u weten welke informatie voor u relevant en beschikbaar is? Neem dan contact op met een accountmanager van Memory Group via 020-6382146.

Best Young Professionals Top 100

Best Young Professionals Top 100De Best Young Professionals Top 100 is dé young professional lijst van Nederland. In deze ranking gaan de beste young professionals van Nederland de strijd met elkaar aan om de felbegeerde nummer 1 positie te behalen.
Lees verder op de website www.bestyoungprofessionals.nl

Traineeship of the Year

Traineeship of the YearSteeds meer organisaties zetten traineeships in om starters en young professionals binnen te halen en te houden. Maar waarom kiezen starters er voor om op een bepaald traineeship te solliciteren? De Traineestraat, Memory Magazine, Jobnet en potentiële trainees gaan op zoek naar het aantrekkelijkste traineeship van Nederland in de competitie Traineeship of the Year. Deelnemers maken niet alleen kans op de titel ‘Traineeship of the Year’, maar zijn ook verzekerd van waardevolle informatie voor verbetering van het programma, de communicatie van het traineeship en veel online & offline exposure.
Lees verder op de website traineeshipoftheyear.nl

First Employers

First EmployersWaar willen de starters anno nu het liefst hun carrière starten? Die vraag staat centraal in het jaarlijkse First Employers onderzoek naar de 100 populairste werkgevers van Nederland. Naast de algemene top 100 worden er rankings per branche gemaakt, zoals: Finance, Engineering & Logistics, Energy, Hightech, Maritieme Sector, Audit & Advisory en Chemie. Dit onderzoek wordt volledig online uitgevoerd onder lezers en voormalig lezers van Memory Magazine en gepubliceerd in het magazine en op de website www.firstemployers.nl.
Lees verder op de website www.firstemployers.nl