Hoe het begon

Wat begon op een studentenkamer is uitgegroeid tot marktleiderschap in de communicatie met studenten en starters op de arbeidsmarkt. De Memory Group is opgericht in 1989 en is sinds dien er in de afgelopen 28 jaar in geslaagd een groot en belangrijk netwerk op te bouwen. Een netwerk dat nog dagelijks groeit. Nog voordat uw potentiële werknemers hun diploma op zak hebben, kennen wij ze al door ze bijvoorbeeld in hun laatste schooljaar op de gevoelige plaat vast te leggen.

Memory Events

Memory EventsMemory Events is marktleider in de organisatie van carrièrebeurzen en Talent games. Jaarlijks organiseren wij De Nationale Carrièrebeurs, De Nationale Branchecongressen, De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid, Vrouw & Carrière, De IT Carrièredagen, De IT Carrièrebeurs en de recruitmentgames IT Talent en Bestgraduates. Op deze Carrièrebeurzen brengen wij u in contact met uw doelgroep. Van bijna-afgestudeerden tot starters en professionals, variërend van mbo- tot wo-niveau. Onze knowhow, ervaring en het uitstekende relatienetwerk met studenten, afgestudeerden, bedrijven en onderwijsinstellingen garanderen al jaren lang een succesvolle organisatie.

Memory Online

Memory OnlineJobnet, het belangrijkste onderdeel van Memory Online, is een carrièreportal gericht op het in contact brengen van studenten, starters en (young) professionals met potentiële werkgevers. Jobnet biedt een uitstekende oriëntatie op de arbeidsmarkt door middel van carrièrekansen die zijn ingedeeld in de categorieën: vacatures, traineeships, business courses, inhousedagen, stageplekken en afstudeeropdrachten. Aan werkgevers worden op Jobnet, naast de bovenstaande categorieën, vele mogelijkheden geboden om in contact te treden met de doelgroep. Een (platinum)werkgeverspresentatie biedt bedrijven bijvoorbeeld de mogelijkheid om zich in eigen stijl te presenteren. Onder andere de targetmails, het inzien van de cv database en Jobnet search helpen bij het vervullen van specifieke en moeilijk vervulbare vacatures.

Memory Publications

Memory PublicationsUitgeven is bovenal goed databasemanagement. Memory Publications begrijpt dit als geen ander. Al achtentwintig jaar lang maken wij jaarlijks op honderden onderwijsinstellingen gratis groepsfoto’s van circa 28.000 laatstejaars studenten, in ruil voor hun personalia (in overeenstemming met de AVG).