Unieke exposure onder duizenden studenten

Diploma Uitreiking ExposureAfgestudeerde mbo-/hbo-techniek en heao-studenten bereiken op een speciaal moment? Memory Publications biedt bedrijven en onderwijsinstellingen de mogelijkheid met afgestudeerden te communiceren tijdens hun diploma-uitreiking.

Unieke exposure onder > 20.000 laatstejaars studenten

In het cursusjaar 2017/2018 worden ruim 20.000 laatstejaarsstudenten op een groot aantal heao, hbo-& mbo-techniek opleidingen in Nederland in groepsverband gefotografeerd. Het merendeel van deze afstudeerders ontvangen hun gratis groepsfoto tijdens de diploma-uitreiking. De foto’s worden overhandigd in de zogenaamde Memory-map met hierop onder andere de naam van hun onderwijsinstelling. Voorafgaand aan de diploma-uitreiking worden deze laatstejaarsstudenten middels posters op hun onderwijsinstelling geattendeerd op hun klassenfoto’s.

Doeltreffend communicatiemiddel

Met een advertentie op of in de Memory-map, biedt Memory Publications de mogelijkheid om op een bijzondere en doeltreffende manier te communiceren met afstudeerders. Tevens is er de mogelijkheid om in de map een flyer bij te sluiten en/of te adverteren via speciale advertentiestroken op de poster. Vanwege het beperkte aantal bedrijven dat kan participeren, bieden deze vormen van communicatie een grote mate van exclusiviteit.