Economie

Economie

9 en 10 april 2021 | RAI Amsterdam

Werving van werknemers met het juiste profiel is niet eenvoudig. Speciaal voor talent met een economische achtergrond dat zich oriënteert op de arbeidsmarkt organiseert Memory Events BV De Nationale Carrièrebeurs. Met doelgroepgerichte communicatie op onze database en een landelijke on- en offline campagne trekken onze beurzen veel bezoekers met het juiste profiel.
Neem voor meer informatie contact op met onze sales afdeling:
E: Turn on Javascript!
T: 020 6382146

Op 13 maart jl. hebben wij alle exposanten helaas moeten informeren dat De Nationale Carrièrebeurs 2020 geen doorgang mocht vinden. In datzelfde bericht hebben we exposanten met een Match&Meet account er op geattendeerd dat het matchen met profielen van personen die zich voor de beurs hebben ingeschreven m.b.v. Match&Meet onverminderd actief blijft.

Normaal gesproken is het na de beurs niet meer mogelijk om de beschikbare profielen in te vullen of aan te passen. Echter vanwege de buitengewone situatie waarin we ons bevinden, hebben we besloten Match&Meet tot in ieder geval 1 oktober 2020 actief te houden. Dat betekent dat kandidaten en exposanten tot die datum een profiel kunnen aanmaken en wijzigen. Wij promoten deze mogelijkheid middels diverse kanalen richting onze doelgroep.

Neem voor meer informatie contact op met uw Turn on Javascript!.

Meer weten?

Download hier de brochures: (na invullen gegevens)

* = verplicht veld
Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met onze privacy policy