Techniek

Deelname aan onze carrièrebeurzen is een ideale gelegenheid om in contact te komen met Technisch Talent. Met De Techniek Carrièrebeurs in Amsterdam (voorjaar) en De Techniek Carrièredagen in Utrecht (najaar) richten wij ons op technisch talent dat zich oriënteert op de arbeidsmarkt. Met doelgroepgerichte communicatie op onze database en een landelijke on- en offline campagne trekken onze beurzen veel bezoekers met het juiste profiel.


Match & Meet: na aanmelding voor één van onze Techniek beurzen ontvang je toegang tot de matchingstool. In jouw eigen account kun je door middel van profielen het gewenste DNA van kandidaten aangeven. De matchende kandidaten worden automatisch uitgenodigd voor een bezoek aan de stand. Vervolgens zie je in de Match & Meet Talentpool welke kandidaten de match hebben geaccepteerd. Download de Match & meet brochure voor meer informatie.

Download hier de brochures: (na invullen gegevens)

Gegevens

* = verplicht veld
Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met onze privacy policyNeem voor meer informatie contact op met onze sales afdeling:

  • E: Turn on Javascript!
  • T: 020 – 638 21 46