Overheid

Werving van werknemers met het juiste profiel is niet eenvoudig. Deelname aan onze carrièrebeurzen biedt daarvoor uitkomst. Speciaal voor talent dat zicht oriënteert op een functie bij een overheid organiseren wij De Carrièrebeurs Overheid in Amsterdam (voorjaar) en De Carrièredagen Overheid in Utrecht (najaar). Met doelgroepgerichte communicatie op onze database en een landelijke on- en offline campagne trekken onze beurzen veel bezoekers met het juiste profiel.


Match & Meet: na aanmelding voor De Carrièredagen Overheid of De Carrièrebeurs Overheid ontvang je toegang tot de matchingstool. In jouw eigen account kun je door middel van profielen het gewenste DNA van kandidaten aangeven. De matchende kandidaten worden automatisch uitgenodigd voor een bezoek aan de stand. Vervolgens zie je in de Match & Meet Talentpool welke kandidaten de match hebben geaccepteerd. Download de Match & meet brochure voor meer informatie.

Download hier de brochures: (na invullen gegevens)

Gegevens

* = verplicht veld
Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met onze privacy policyNeem voor meer informatie contact op met onze sales afdeling:

  • E: Turn on Javascript!
  • T: 020 – 638 21 46