IT

Om jouw organisatie in contact te brengen met het beste IT Talent van Nederland organiseren wij speciaal voor deze doelgroep De IT Carrièrebeurs in Amsterdam (voorjaar) en De IT Carrièredagen in Utrecht (najaar). Met gerichte communicatie op personen uit onze database met het juiste profiel en een landelijke on- en offline campagne trekken onze beurzen veel bezoekers met een IT achtergrond die zich oriënteren op de arbeidsmarkt. Deelname is daarmee een waardevol instrument in de werving van IT talent.


Match & Meet: na aanmelding voor één van onze IT beurzen ontvang je toegang tot de matchingstool. In jouw eigen account kun je door middel van profielen het gewenste DNA van kandidaten aangeven. De matchende kandidaten worden automatisch uitgenodigd voor een bezoek aan de stand. Vervolgens zie je in de Match & Meet Talentpool welke kandidaten de match hebben geaccepteerd. Download de Match & meet brochure voor meer informatie.

Download hier de brochures: (na invullen gegevens)

Gegevens

* = verplicht veld
Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met onze privacy policyNeem voor meer informatie contact op met onze sales afdeling:

  • E: Turn on Javascript!
  • T: 020 – 638 21 46