NJC awards 2017Op vrijdag 17 maart 2017 vond tijdens de Nationale Carrièrebeurs in de Amsterdamse RAI de finale van NJC Talents plaats. De zes NJC Talent Awards zijn bestemd voor de beste werving & employer branding campagnes binnen de advocatuur. Allen & Overy kreeg drie awards: voor de beste recruitmentsite – volgens de jury ‘goed doordacht, met een veelheid aan informatie voor verschillende doelgroepen’, voor het beste opleidingsprogramma (gedeeld met NautaDutilh) en voor het beste stageprogramma. Ook was er een award voor ‘Haags Hoppen’, een gezamenlijke campagne van de Haagse advocatenkantoren BarentsKrans, Bird & Bird en Pels Rijcken.
Onder anderen Advocatenblad-hoofdredacteur Kees Pijnappels en advocaat Ruben Alderse Baas maakten deel uit van de jury.
De volledige uitslag:

– Beste Stageprogramma: Nauta Dutilh en Allen & Overy
– Beste Opleidingsprogramma voor advocaat-stagiairs: Allen & Overy
– Beste Wervingsadvertentie: Nauta Dutilh
– Beste Recruitmentsite: Allen & Overy
– Beste Kennismakingsprogramma: ‘Haagse Hoppen’, een project van de Haagse advocatenkantoren Bird&Bird, Pels Rijcken en BarentsKrans
– Populairste advocatenkantoor onder ‘BestGraduates Law Kandidaten’: De Brauw

NJC TalentsNJC Talents is een inhoudelijk event voor kantoren die met de beste juridische talenten, die aan de start van hun carrière staan, in contact willen komen. Wilt u meer informatie over deelname aan de NJC Awards? Klik dan hier.

Talenten met de juiste kwaliteiten

NJC Talents is gefocust op de kwaliteit van de deelnemers en alleen gericht op talenten die aan uw kwaliteitseisen voldoen. Er wordt onderscheid gemaakt in twee groepen, BestGraduates Law kandidaten en NJC Talents deelnemers. Alleen talenten die binnen één van de deze twee doelgroepen vallen kunnen aan het event deelnemen.

BestGraduates Law kandidaten

De BestGraduates Law kandidaten zijn echte high potentials, zij voldoen aan de strenge toelatingscriteria zoals u die van BestGraduates gewend bent. Bekijk hier de toelatingstest.

NJC Talents deelnemers

De NJC Talents deelnemers zijn allen WO opgeleid, afgestudeerd tussen juni 2015 en april 2018, hebben als gemiddelde cijfer minimaal een 7 en hebben in ieder geval twee extra curriculaire activiteiten op hun cv staan.

Development Program

Aanwezigheid op NJC Talents biedt u een uitstekende mogelijkheid om persoonlijk in contact te treden met de talenten. Op welke manier u dit graag doet kunt u zelf bepalen aan de hand van de onderdelen van het Development Program.

De dag gaat van start met een uitgebreide en informele netwerklunch voor alle deelnemers en de kantoren met een premium status. Na de lunch gaat het inhoudelijke programma van start. Het Development Program bestaat uit onder andere de volgende onderdelen waar u onderdeel van uit kunt maken:

Vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops

U kunt er voor kiezen om een workshop te verzorgen in één van de congreszalen. De workshops worden van te voren uitgebreid gecommuniceerd.

Kantoorpresentaties

Als u een kantoorpresentatie verzorgt dan kunt u zelf bepalen wie uw publiek is. Memory Events kan vooraf voor u talenten selecteren op de criteria die voor uw kantoor van belang zijn. U kunt er ook voor kiezen om de kantoorpresentatie toegankelijk te houden voor alle geïnteresseerde talenten.

Meet & greet

Op de beursvloer kunt u door deelname met een stand persoonlijk kennismaken met de talenten. De meet & greet is exclusief toegankelijk voor de deelnemers van NJC Talents.

Individuele gesprekken

De individuele gesprekken vinden de plaats in de kantoorunits. U kunt de talenten met wie u het gesprek aan wilt gaan selecteren op basis van de cv preselectie of er voor kiezen om talenten uit te nodigen na een gesprek dat u heeft gehad aan de stand.

NJC Awards

De NJC Awards is een award uitreiking waarbij zowel u als kantoor en de talenten in de prijzen kunnen vallen. De BestGraduates high potentials en de NJC Talents kandidaten behoren op de NJC Awards tevens tot de jury en kunnen hier ook hun stem uitbrengen op bepaalde categorieën. Wilt u met uw kantoor tot de genomineerden behoren? Lees dan hier meer over de NJC Awards.

Uw mogelijkheden

Wilt u meer informatie over deelname aan NJC Talents? Neemt u dan contact op met (uw accountmanager van) Memory Events via sales@memory.nl of 020 – 638 21 46