Match & Meet is een coproductie van het totaal vernieuwde Jobnet.nl en de Memory Events carrièrebeurzen. Waarbij online en offline Talent Acquisition vlekkeloos in elkaar overlopen.

Match

Match and MeetNa uw aanmelding voor één van onze carrièrebeurzen ontvangt u toegang tot uw Match & Meet Account. In dit account kunt u een of meerdere profielen van het gewenste DNA van de kandidaten aangeven. Dit gaat zeer gemakkelijk en gedetailleerd in een stap voor stap formulier. Met een gepersonaliseerd verzoek worden de matchende kandidaten die zich al hebben voorgeregistreerd en dit nog zullen doen automatisch uitgenodigd voor een bezoek aan uw stand. Vervolgens ziet u in uw Match & Meet Talentpool welke kandidaten uw match hebben geaccepteerd.

Van deze matches kunt u het uitgebreide profiel, het CV en de social media koppelingen bekijken. U kunt vanuit uw account desgewenst persoonlijk contact opnemen via mail. Ook is uw complete Match & Meet Talentpool in een druk op de knop te benaderen. De Match & Meet Talentpool blijft ook na de carrièrebeurs ter beschikking voor uw eigen (online) recruitmentactiviteiten. Ook heel handig omdat altijd ongeveer 1/3 van alle voorgeregistreerden om verschillende redenen niet komen opdagen maar dan wel in uw Match & Meet Talentpool kunnen zitten!

& Meet

Zowel kandidaten als werkgevers die deelnemen aan het Match & Meet programma genieten van extra voordeel. U als organisatie kunt ervoor kiezen om alleen uw Match & Meet kandidaten te woord te staan of een apart gedeelte van uw stand en/of speciale recruiters voor deze bezoekers te reserveren om de beursdeelname zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Vooraf ziet u natuurlijk in uw account wie u kunt verwachten, maar de Match & Meet kandidaten zijn ook op de carrièrebeurs gemakkelijk te herkennen door een opvallend keycord en afwijkende badge. Door middel van het responsive ticket met de logo’s van matches op hun smartphone, kan de kandidaat de match met uw organisatie aantonen.

Werkgevers met een Memory Online Gold abonnement kunnen zonder kosten tot vier profielen aanmaken en bij een Memory Online Platinum abonnement zijn dat er zeven. Een Platinum abonnement geeft tevens recht op een roulerende banner in de Match & Meet omgeving van de kandidaten.
Klik hier om de Match & Meet brochure te downloaden.