20 maart 2015 | Memory Group

‘Je valt op door te laten zien dat je passie hebt’ – Ralph Hamers, CEO ING Groep

Amsterdam, 20 maart 2015 – Vandaag bleek maar weer dat een bezoek aan een carrièrebeurs een populaire manier is om in contact te komen met topwerkgevers. Die conclusie is te trekken uit het grote bezoekersaantal op de eerste dag van De Nationale Carrièrebeurs. Bijna 7000 studenten, starters en professionals kwamen langs bij de Amsterdam RAI. Over beide dagen worden in totaal 12.000 mensen verwacht.

Nationale Carrièrebeurs 2015De Nationale Carrièrebeurs, die vandaag en morgen plaatsvindt in de Amsterdam RAI, werd vrijdagochtend officieel geopend door Ralph Hamers met een slag op de gong. Als jongste topman uit de geschiedenis van ING Groep is Hamers een inspiratie voor veel beursbezoekers. Niet voor niets was zijn workshop met carrièretips na de opening drukbezocht. “Mijn advies: loop rustig langs alle stands van topwerkgevers en probeer op te vallen bij bedrijven waar je energie van krijgt. Opvallen doe je door te laten zien dat je passie hebt en ambitieus bent. Je moet daarbij geen rol spelen, maar vooral jezelf zijn.”
De Nationale Carrièrebeurs is morgen, zaterdag 21 maart 2015, opnieuw geopend van 9.30 tot 17.30 uur in de Amsterdam RAI.

Over de organisatie

De Nationale Carrièrebeurs is een initiatief van de Memory Group. De beurs is bedoeld voor studenten, starters en (young) professionals die vrijblijvend in contact willen komen met de beste werkgevers van Nederland en zich willen oriënteren op hun carrièremogelijkheden.
20 & 21 maart 2015 | Amsterdam RAI | 9.30 – 17.30 uur
Kijk voor meer informatie op www.carrierebeurs.nl