14 oktober 2013 | Memory Group

Carrieredagen.nl vernieuwd

Jobnet - Matching Your TalentOp de vernieuwde website van carrieredagen.nl, die sinds kort live staat, is er niet alleen gekeken naar het gebruiksgemak van de bezoeker maar ook naar de mogelijkheden voor u om de doelgroep nog gerichter te benaderen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om alleen op de voor u relevante pagina’s te adverteren. Bent u op zoek naar technici? Dan kunnen wij een banner plaatsen op de pagina’s die voor deze doelgroep relevant zijn en uw campagne dus gerichter inzetten.

Bezoekersaantallen blijven stijgen

Het aantal bezoekers op Jobnet blijft flink stijgen

Het succes van target e-mailings

“Wij hebben een target e-mailing laten uitvoeren door Memory Online voor de werving van kandidaten voor de inhousedagen. Wij hebben door ons zeer gerichte opgegeven zoekprofiel, ondanks de zomer/vakantie periode, heel veel goede aanmeldingen met C.V. gekregen en zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. Mede dankzij de verstuurde target e-mailing hebben we de 2 geplande inhousedagen op kantoor volledig kunnen vullen met interessante net afgestudeerden WO kandidaten. Binnenkort starten onze eerste trainees!” Susan Gadroen, HR Manager Insinger de Beaufort.

Uw mogelijkheden

Voor een advies op maat of meer informatie over de mogelijkheden die Jobnet uw organisatie biedt, kunt u contact opnemen met (uw accountmanager van) Memory Online via 020 – 638 21 46 of verkoop@memory.nl.