26 maart 2013 | Memory Group

Werkgevers presenteren zich op Jobnet

Jobnet - Matching Your TalentJobnet biedt een goede mogelijkheid voor werkgeverspresentaties. 400 Werkgevers hebben een werkgeverspresentatie op Jobnet, van eenvoudig en straight tot uitvoering op maat. Er wordt veel tijd besteed aan de optimalisatie van de werkgeverspresentaties voor zoekmachines. Daarnaast worden de Gold & Platinum presentaties, naast Jobnet, op vele andere sites gepromoot. Online brochure Het Carrière Jaarboek/Jobnet Stijging bezoekers eerste kwartaal 2013 Het aantal bezoekers bezoekers op Jobnet is in vergelijking met vorig jaar flink gestegen

Hoge openingsrate target mailings

De Jobnet target mails bieden u vele voordelen. Naast een hoge openingsrate die gemiddeld tussen de 30% en 60% ligt, bepaalt u naar wie de mail gaat en hoe de mail wordt vormgegeven. Daarnaast kunt u een selectie van criteria maken die voor u belangrijk zijn om de juiste doelgroep te bereiken. De mailing wordt naar uw wensen door Jobnet verstuurd.
Reactie Achmea op verstuurde target mailing: ”Om onze beursdeelname te evalueren hebben we onlangs een targetmailing gestuurd naar alle HBO- en WO’ers die De Nationale Carrièrebeurs hebben bezocht. Hierdoor hebben we concreet inzicht gekregen in wat onze deelname bij onze doelgroepen heeft gedaan op het gebied van bekendheid, overweging, voorkeur en imago. Het onderzoek is door 900 respondenten ingevuld. Hierdoor kunnen wij valide uitspraken doen. Het proces omtrent de aanvraag en de mailing is goed verlopen. Memory Group denkt graag mee en zorgt voor een vlotte afhandeling.”

Uw mogelijkheden

Voor een advies op maat of meer informatie over de mogelijkheden die Jobnet uw organisatie biedt, kunt u contact opnemen met (uw accountmanager van) Memory Online via 020 – 638 21 46 of verkoop@memory.nl.