8 juli 2013 | Memory Group

Vacatures op Jobnet

Jobnet - Matching Your TalentGemiddeld zijn de vacatures op Jobnet de afgelopen periode maar liefst 250.000 keer per maand bekeken. Wij bieden uw organisatie verschillende plaatsingsmogelijkheden. Maak voor een optimale zichtbaarheid gebruik van premiumplaatsingen, met een hoge attentiewaarde en directe zichtbaarheid onder uw doelgroep. Uw vacature wordt dan ook meegenomen in de vacaturemailing naar de doelgroep en u krijgt extra aandacht door spotlightplaatsing. Uw vacature staat hoog in de zoekresultaten en valt door de afwijkende kleur direct op.

Bezoekersaantallen blijven stijgen

Het aantal bezoekers op Jobnet blijft in vergelijking met vorig jaar flink stijgen

Populairste werkgeverspresentaties

Bezoekers komen niet alleen voor concrete traineeships, business courses en vacatures naar Jobnet maar ook voor een eerste belangrijke indruk van mogelijke werkgevers. De werkgeverspresentaties bieden de mogelijkheid voor werkgevers om zich volledig op maat te presenteren. De populairste presentaties van dit moment:

  • D.E-Masterblenders
  • Rijksoverheid
  • Accenture

Uw mogelijkheden:
Voor een advies op maat of meer informatie over de mogelijkheden die Jobnet uw organisatie biedt, kunt u contact opnemen met (uw accountmanager van) Memory Online via 020 – 638 21 46 of verkoop@memory.nl.