Memory Events organiseert jaarlijk drie Talent games voor de afstuderende talenten van Nederland. Deze games zijn er op gericht om op een competitieve manier kennis te maken met (toekomstige) topwerkgevers. Memory Events staat al acht jaar garant voor de succesvolle organisatie van de verschillende Talent games. Daarnaast publiceert zij jaarlijks de Best Young Professionals Top 100 en Law Top 50 rankingen voor de werkende High Potentials.

BestGraduates

Best GraduatesIn samenwerking met topwerkgevers uit het bedrijfsleven organiseert Memory Events BestGraduates. Dit is een game exclusief voor het toptalent dat aan een Nederlandse universiteit afstudeert.
Lees verder over BestGraduates »

BestGraduates Law

Best Graduates LawIn samenwerking met topadvocatenkantoren organiseert Memory Events BestGraduates Law. Een game exclusief voor het juridische toptalent dat aan een Nederlandse universiteit afstudeert of onlangs is afgestudeerd.
Lees verder over BestGraduates Law »

IT Talent

IT_TalentIn samenwerking met topwerkgevers uit de IT branche organiseert Memory Events de IT-Talent game. Dit is een wedstrijd voor hbo en wo studenten met een technische, economische en/of IT achtergrond die interesse hebben in een carrière in de IT sector
Lees verder over IT Talent »