Memory Direct emailMemory Publications heeft drieëntwintig jaar ervaring in het jaarlijks genereren, verwerken en ter beschikking stellen van de actuele persoonsgegevens van circa 28.000 afstuderenden en afgestudeerden. U kunt deze bestanden gebruiken om de doelgroep te bereiken door middel van Memory direct (e)mail.

Nauwkeurig gecontroleerde adressenbestanden

De studierichtingen die op deze manier in kaart worden gebracht, zijn mbo-techniek, hbo-techniek, heao en de academische richtingen techniek, economie, bedrijfskunde en rechten. Van afstudeerders aan deze opleidingen worden naam, adres, telefoonnummer, studierichting en e-mailadres verzameld. Deze nauwkeurig gecontroleerde adressenbestanden zijn de afgelopen jaren door een groot aantal bedrijven, overheids- en onderwijsinstellingen gebruikt als basis voor succesvolle e-mailings, direct mail en telemarketingacties.

Wet bescherming persoonsgegevens

U heeft de gegarandeerde schriftelijke toestemming van elke student voor het gebruik van zijn of haar gegevens, ten behoeve van het ontvangen van informatie van potentiële werkgevers en onderwijsinstellingen. Dit gebeurt geheel conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

Levering

Jaarlijks wordt het grootste gedeelte van de mbo- en hbo-techniek en heao adressen voor 1 februari geleverd. Eind april en juni volgt een ontdubbelde nazending van het adressenbestand. De bestanden worden geleverd met een gebruiksvriendelijk selectieprogramma waarmee kan worden geselecteerd op:

  • Studierichting
  • Specialisatie
  • Postcode
  • E-mailadres
  • Leeftijd
  • Geslacht
  • Moment van afstuderen
  • Wel of geen doorstudeerplannen? Zo ja, aan welk soort instelling.

Meer informatie

De persoonlijke gegevens van afstuderende mbo- en hbo-techniek en heao studenten zijn een efficiënt middel gebleken om afstudeerders aan deze opleidingen te bereiken. Wilt u uw voordeel doen met deze gegevens? Of bent u op zoek naar afstudeerders en/of pas afgestudeerden aan de technische, economische, bedrijfskundige en juridische faculteiten van de Nederlandse universiteiten? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.