Dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide ambitieuze vrouwen


Met de organisatie van Vrouw & Carrière brengt Memory Events een nationaal carrière-evenement dat zich specifiek richt op hoogopgeleide ambitieuze vrouwen. Vrouw & Carrière helpt organisaties om het thema ‘Talentvolle vrouwen in uw organisatie’ concreet te maken en aan te pakken.

Vrouw & Carrière is ontwikkeld vanuit de overtuiging dat het bij elkaar brengen van werkgevers en potentiële vrouwelijke werknemers zal leiden tot een energiek resultaat: inspiratie voor het inzetten van talenten, het vormgeven aan ambitie en het bevorderen van flexibiliteit in carrièrepaden.

Bezoekersprofiel

Vrouw & Carrière richt zich op hoogopgeleide ambitieuze vrouwen die hard aan het werk zijn om hun carrière tot een succes te maken en op vrouwen die al wat bereikt hebben in hun carrière. Ze komen naar Vrouw & Carrière omdat ze naar de toekomst kijken en hierin willen investeren. Deze vrouwen zijn hbo en wo opgeleid en hebben een achtergrond in Marketing & Sales, Rechten, Finance, Techniek of ICT.

Het congres

Het congres bestaat uit vakinhoudelijke- en carrièregerichte workshops. Het programma gaat in op actuele thema’s die hoogopgeleide vrouwen bezig houden. Voor deze workshops worden er door Memory Events sprekers uit het bedrijfsleven en overheid uitgenodigd. Tevens worden en er exposanten benaderd om vakgerichte workshops te verzorgen.

Vrouw & Carrière vond plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2016 in de Jaarbeurs Utrecht.

Kijk voor meer informatie op www.vrouwencarriere.nl